06 3617 4484 | nance@levelyogatherapy.nl

Why Yoga?

Yoga is veel meer dan alleen houdingen op een mat. Yoga is een lifestyle, een mindset en een manier om je leven totaal anders in te richten dan dat je ooit voor mogelijk hield. Yoga is het pad van “vuur en licht”. Yoga komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk “to join” (of samenzijn). Dat wil zeggen in elke zin van het woord: met onszelf, met anderen, met de superconscious (het bovenbewuste) én met het universum.

Wat is Ayurveda?

Ayurveda is een eeuwenoude wetenschap en betekent “the science of life”. Deze geneeskunde gebruikt middelen uit de natuur, waarbij het doel is het lichaam zich in staat te stellen zelf te genezen. Voeding is medicijn en door het aanpassen van je levensstijl en je dagelijkse ritme, kun je teruggebracht worden naar je ware natuur.

Why AyurYoga?

De kennis van Ayurveda + Yoga kan worden toegepast om je in balans te brengen met je ware natuur, zodat je je potentieel kan realiseren. Ayurveda werkt van buiten naar binnen & Yoga werkt van binnen uit; daarom is het een uitermate geschikte combinatie!

Vaak raken we uit balans door alles wat er in onze levens gebeurt. Stel je voor: je hebt teveel apps tegelijk open in je mind én je bent continue op zoek naar (nieuwe) informatie. Door te leren hoe je jouw eigen apps kunt sluiten, kun je dichterbij jezelf komen.

En daar kan ik je mee helpen!