Wat is Ayurveda?
Ayurveda is een eeuwenoude wetenschap en betekent letterlijk “the science of life”. Deze natuurgeneeskunde gebruikt middelen uit de natuur, waarbij het doel is het lichaam zich in staat te stellen zelf te genezen. Voeding is medicijn en door het aanpassen van je levensstijl en je dagelijkse ritme kun je teruggebracht worden naar je ware natuur.

Why Yoga?
Yoga is veel meer dan alleen houdingen op een mat. Yoga is een lifestyle, een mindset en een manier om je leven totaal anders in te richten dan dat je ooit voor mogelijk hield. Yoga is het pad van “vuur en licht”. Het woord Yoga komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk “verbinding”, met onszelf, met anderen, met de superconscious (het bovenbewuste) én met het universum.

Why AyurYoga?
De kennis van Ayurveda gecombineerd met Yoga kan worden toegepast om je in balans te brengen met je ware natuur, zodat je je potentieel kan realiseren. Ayurveda werkt van buiten naar binnen & Yoga werkt van binnen naar buiten; daarom is het een uitermate geschikte combinatie!

Vaak raken we uit balans door alles wat er in onze levens gebeurt. Stel je voor: je hebt teveel apps tegelijk open in je mind én je bent continue op zoek naar nieuwe informatie. Door te leren hoe je jouw eigen apps kunt sluiten, kun je dichterbij jezelf komen.

Dit help ik jou te doen door je aanwijzingen te geven op basis van wat ik zie en voel. Ik hoor je verhaal aan maar zie vaak waar het werkelijk om draait. Met een duwtje in de juiste richting, ben je vrijgemaakt van oud zeer en kun je je richten op het heden én de toekomst in plaats van het verleden, wat je helpt om je dromen achterna te jagen.

Je komt er alleen achter door het zelf te ervaren!
Neem dan snel contact op!

#uplevelyourlife

Open chat
1
Scan the code
Hello 👋
How can we help you today? /
Hoe kunnen wij jou vandaag van dienst zijn?

warme groet,
nance
Level Yoga Therapy🧘🏼‍♀️