Deze ontspanningsmassage is bedoeld om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Stress is beroepsziekte nummer 1, met een groot percentage van de Nederlandse bevolking die met burnoutklachten kampt en zelfs vaak chronische ziekte. Wat kunnen we hiertegen doen?

Het is tijd om de regie over onze gezondheid terug te pakken en alle herstel begint met een regelmatige, bewuste ontspanning in de basis.

De doel van deze massage is de natuurlijke homeostase te herstellen, zodat we meer veerkracht hebben, preventief bezig zijn met onze gezondheid en om energetische blokkades op te heven.

Naast masseren, bespreken wij uiteraard hoe het met je gaat. Vaak komen er emoties los met het opruimen van de afvalstoffen. Jouw vragen beantwoord ik op basis van wat ik zie en voel, en lettend op wat je nodig hebt. Je gaat niet alleen relaxter maar ook een stuk wijzer de deur uit. Lichter en dichterbij jezelf.

Deze massage kan goed toegepast worden ter preventie en ook ter verlichting van stressgerelateerde klachten. Zelf ook ervaren? Click op de link hieronder om jouw afspraak in te plannen!

1e Afspraak – 60mins – € 75
Vervolgafspraak – 45 mins – € 56,25

#uplevelyourlife

Open chat
1
Scan the code
Hello 👋
How can we help you today? /
Hoe kunnen wij jou vandaag van dienst zijn?

warme groet,
nance
Level Yoga Therapy🧘🏼‍♀️