Reiki, het Japanse woord voor universele (rei) levensenergie (ki) is een eeuwenoude wetenschap waarbij energie geleid wordt door de behandelaar naar de ontvanger. Duizenden jaren geleden was deze manier van handoplegging gebruikelijk. Mikao Usui heeft deze healing methode onder de aandacht gebracht in het midden van de 19e eeuw.

Om Reiki te mogen doorgeven, is er een inwijding nodig; deze bestaat op verschillende niveaus Reiki I (fysiek), Reiki II (emotioneel & mentaal en op afstand behandelen) en Reiki III (onderwijzen en inwijdingen geven). Met “op afstand Reiki geven” wordt niet alleen bedoeld dat je niet in hetzelfde ruimte bent als ik, maar het betekent ook dat we de afstand naar het verleden overbruggen. Denk hierbij aan het innerlijk kind.

Door oude wonden te helpen helen, kun je ook de toekomst beïnvloeden. Ik neem je mee in dit proces, zodat je je ondersteund voelt bij het ervaren van lastige emoties. Je bent er niet alleen in en door de ruimte te geven aan deze ervaringen, indrukken, de tranen te laten vloeien, kun je pas verdergaan.

Door Reiki te ondergaan kun je:

  • fysieke en emotionele blokkades op laten heven;
  • de oorzaak van je klachten laten behandelen;
  • je zelfherstellend vermogen aanspreken;
  • in verbinding komen met het universele levensenergie.

Ik gebruik Reiki om je holistisch te behandelen om bij de oorzaak van je klachten te komen tot op het niveau waar het ontstaan is. Om je daar te behandelen met genezende energie en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren. Ik begeleid je graag in je proces!

Intake – 90 mins – € 105,00
Vervolgafspraak – 60 mins – € 80

#uplevelyourlife

Open chat
1
Scan the code
Hello 👋
How can we help you today? /
Hoe kunnen wij jou vandaag van dienst zijn?

warme groet,
nance
Level Yoga Therapy🧘🏼‍♀️