06 3617 4484 | nance@levelyogatherapy.nl

Level Yoga Therapy

persoonlijke gezondheidsconsulten

yoga lessen

marma massages

meditatielessen

reiki

why?

Nance

Ik ben Nancy, van origine Amerikaans en sinds een aantal jaar hou ik mij bezig met gezondheid, balans, ontspanning en het bereiken van alle 3 door onder andere Ayurveda & Yoga

Meer over mij

Dankbetuiging

Met oneindig dankbaarheid schrijf ik dit stuk…

lees hier verder

Hi! Welkom op mijn site,

waar je meer kan leren over Ayurveda, Yoga en hoe je anders in het leven kan staan.

Hier kun je ook gezondheidsconsulten en behandelingen boeken.

Lees snel verder…

Nancy Dalton

Ayurvedic Yoga Teacher & Therapist

Nance!

Ik ben Nancy, van origine Amerikaans en sinds een aantal jaar houd ik mij bezig met gezondheid, balans, ontspanning en het bereiken van alle 3 door onder andere Ayurveda & Yoga.

Na een moeilijke tijd, ben ik er beter uitgekomen door de wijze lessen van deze zusterwetenschappen, welke ik toegepast heb in mijn eigen leven.

Graag deel ik deze lessen met jou.

Learn More

Deze mensen gingen jou voor

Nance heeft rust in mijn leven kunnen brengen, daar waar ikzelf niet meer toe in staat was. Daarnaast ben ik 15 kilo afgevallen met de voedingstips van Nance. Ook kan ik met behulp van haar yogalessen mij veel beter ontspannen.

Ik ben heel blij met alle hulp welke ik van Nance heb gekregen.

Marina
zelfstandig ondernemer

Voor mij was het heel normaal om tegelijk bezig te zijn met mijn mail op mijn telefoon, terwijl ik ook een tv-programma volgde. Na gesprekken met Nancy bleek dat dit toch teveel van het goede was en dit mijn slapeloosheid veroorzaakte. Met behulp van oefeningen en time management lukt het mij nu om in dezelfde tijd, allebei te kunnen doen.

Pieter
sales manager

Door de combinatie van Ayurvedische voedingsadviezen, yoga oefeningen en gesprekken met Nance, voel ik mij veel lekkerder in mijn vel zitten.

Ik kan stress beter handelen, mijn voedingspatroon is regelmatiger en ik krijg thuis veel beter rust. Ook in mijn drukke baan als directeur  kan ik alle tips goed inplannen. Zo start ik de dag met meditatie.

John
Directeur

Plan hier jouw afspraak in!

Say Hello

We horen graag iets van jou!

[one_page_express_contact_form shortcode=”contact-form-7 id="93" title="Contact form 1"”]