Hi, ik ben Nance. Ik heb altijd al interesse in spritualiteit, gezondheid en het helpen van  andere mensen gehad. In 2014 ben ik tijdens een Yoga retraite waarvan het onderwerp Ayurveda was, tot het inzicht gekomen dat deze combinatie van kennis dé sleutel was voor mij. Ik ben onmiddelijk een studie gaan zoeken tot deze eind…

Na een studie van vijf jaar, ben ik afgestudeerd als Ayurvedic Yoga Teacher & Therapist (bij EISRA/AyurYoga NL). Onderdelen van die studie zijn Medische Basiskennis, Psychosociale Basiskennis en een stage in India geweest.

Inmiddels heb ik de zusterwetenschappen van Ayurveda en Yoga toegepast in mijn eigen leven. Ook speelt Reiki een grote rol in mijn leven. Inmiddels ben ij Reiki Master. Door de kennis van deze wetenschappen, heb ik geleerd beter voor mijzelf te zorgen en mijn lichaam te ondersteunen in het zelfherstellend vermogen.

Hierdoor weet ik hoe ik dit bij jou toe moet passen. Ik zie jou, voel aan waar je mee zit en begeleid jou onderweg naar de angel. Wat een opluchting dat is! Pas met bewustwording kunnen we verder op ons pad. Dus: wil je je gezien en gehoord voelen? Vrij om jezelf te zijn in je leven?

Heb je nog vragen?

Verander je gewoontes, transformeer je leven!

#uplevelyourlife

Open chat
1
Scan the code
Hello 👋
How can we help you today? /
Hoe kunnen wij jou vandaag van dienst zijn?

warme groet,
nance
Level Yoga Therapy🧘🏼‍♀️