De dag na de grand opening

Eindelijk was het zo ver…de dag van mijn grand opening! Het was een zeer bijzondere dag, waarin ik mensen mochten verwelkomen in mijn nieuwe praktijikruimte:-) De bloemen, de warmte en de complimentjes van de aanwezigen vlogen mij om de oren. Ik wist niet wat ik meemaakte! Nu dag na de grand opening, heb ik tijd om te reflecteren, plannen te maken en op social media te posten om jou te kunnen bereiken.

Ik heb ZO een zin in om ook jou te mogen verwelkomen en meer te vertellen over hoe ik jou kan helpen je potentieel te bereiken en de zelfherstellend vermogen van je lichaam te stimuleren.

Misschien heb je last van je lichaam, van pijnklachten of van stress? Of misschien wil je wat (of nóg) bewuster leven? Kom dan snel langs om te vertellen wat jij nodig hebt en om proef te liggen op een spijkermat. Genoeg om door verrast te zijn!

#uplevelyourlife

@jimbeton Dank voor de prachtige spiegel voor mijn praktijkruimte