Vanuit de Ayurveda leren we dat ons lichaam een eigen, cellulaire intelligentie heeft maar door stress, voeding en overprikkeling kunnen we geestelijk uit balans raken. Ook vanuit de Yoga filosofie leren we dat het negeren van de signalen van binnenuit tot klachten kan leiden. Zowel interne als externe factoren kunnen zorgen dat wij verder van ons geboorteconstitutie (ook bekend als onze Dosha) komen te staan, met als resultaat lichamelijke klachten.

Er zijn drie dosha’s (Vata / Pitta / Kapha), ofwel natuurkrachten welke bij onze geboorte aanwezig waren (Prakriti); hierdoor worden onze lichaamsbouw, geestelijke gesteldheid, vaardigheden en voorkeuren bepaald. Ook hoe we kunnen reageren op voedingsmiddelen, seizoenen, het weer en de uitdagingen in het leven.

Om een goed beeld van jou als persoon en je levensloop te krijgen, is het essentieel om een uitgebreide anamnese uit te voeren. Hierdoor kan ik inzicht krijgen in hoe het écht met je gaat en wat de mogelijke oorzaak van de onbalans kan zijn.

Mijn doel is om de balans te herstellen en je zelfgenezend vemogen te activeren, zodat je beter in harmonie kan leven met jouw eigen Dosha en met je Zelf, je ware aard. De kennis van Ayurveda en Yoga ondersteunen mij in het opstellen van een tailor-made behandelplan voor jou, gebaseerd op jou en hoe jij in het leven staat.

#uplevelyourlife

Open chat
1
Scan the code
Hello 👋
How can we help you today? /
Hoe kunnen wij jou vandaag van dienst zijn?

warme groet,
nance
Level Yoga Therapy🧘🏼‍♀️