Volgens de Ayurveda bestaat gezondheid enkel wanneer we op alle vlakken gezond zijn. In 1948 heeft de Wereld Gezondheid Organisatie de volgende definitie bepaald:
“Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of andere lichamelijk gebrekken.”

Tijdens een intake, stel ik veel vragen om een beeld te krijgen van je holistische gezondheid (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel) en wat jou tot persoon gevormd heeft. Naast het gesprek over je dagelijkse ritme en gewoontes, gebruik ik de polsdiagnose, een methode uit de Ayurveda dat inzicht kan verlenen in de oorzaak van je klachten.

Vervolggesprekken zijn dan bedoeld om samen te kijken naar je progressie; hoe pas je de adviezen toe in je dagelijks leven? Wat heb je inmiddels geleerd over jezelf?

Je hoeft niet per definitie ergens last van te hebben om hiervan gebruik te willen maken. Ik kan je ook verder helpen tijdens een moeilijke tijd in je leven, wanneer je op een kruising staat in je leven en behoefte hebt het met iemand over te hebben, vanuit een ander perspectief.

Met de inzichten welke ik jou kan geven, krijg je een steuntje in de rug. Je wordt bewuster van wat je te doen staat en hoe je verder moet komen.

#uplevelyourlife

Open chat
1
Scan the code
Hello 👋
How can we help you today? /
Hoe kunnen wij jou vandaag van dienst zijn?

warme groet,
nance
Level Yoga Therapy🧘🏼‍♀️